Prikkelen en Ontwikkelen bij MetJP

Met JP ontwikkelt opleidingsprogramma’s voor mensen, teams en organisaties die een wezenlijke stap willen maken in hun ontwikkeling. Kenmerkend voor onze aanpak is dat we in gezamenlijk overleg kijken op welke manier we ieder opleidingstraject een persoonlijk leertraject maken. Dit doen we door jouw leerdoelen als uitgangspunt te nemen. Innovatief, inspirerend, confronterend, fun, expertise en gericht op persoonlijke groei zijn veel voorkomende terugkoppelingen. Prikkelen en Ontwikkelen bij MetJP is met Energie het volledige potentieel uit jezelf halen!

Trainingen
Ben jij klaar voor de volgende stap naar authenticiteit!? Stap buiten je comfortzone en leer omgaan met verandering en ontwikkeling.

Trainingen

Leer meer over onze trainingen

On the Spot
MetJP helpt teams en organisaties hun prestaties te verbeteren. We kijken naar alle aspecten die nodig zijn om een doorbraak te realiseren in gedrag, processen en patronen. We brengen samenhang in verandering. We monitoren het proces, bewustwording is beweging en beweging is prikkelen…. Soms vraagt een traject om intensieve begeleiding, Interim Management is dan een optie.

On the Spot

Leer meer over On the Spot

Coaching
Tijd voor zelfreflectie en persoonlijke groei. Ondersteuning en advies bij een volgende stap in je loopbaan, of sparren over inhoudelijke thema’s zoals leidinggeven of echt klantcontact. MetJP biedt een een ruim aanbod aan coachingsmogelijkheden. Variërend van persoonlijke coaching en executive coaching tot het coachen binnen het team. We werken samen met verschillende experts binnen hun vakgebied. Onze coaches zijn in staat het volledige potentieel uit mensen en organisaties te halen. Benieuwd hoe wij het verschil kunnen maken? Bel vandaag nog voor een vrijblijvend advies: 06-54914973

Coaching

Leer meer over coaching

Assessments
Benieuwd waar je kwaliteiten liggen? Wat nu eigenlijk je “basisgedrag” is? Waar kom je nu eigelijk je bed voor uit en wat zijn dan die drijfveren? En hoe ziet de Wereld van Verschil eruit voor ons gehele team. We maken gebruik van verschillende assessments zoals Mapstell, TTI Succes Insights en anderen.

Assessments

Wil je weten wat Jouwblaeudruk is?

Waarom MetJP?

Sinds de oprichting van MetJP in 2013 is bewust de keuze gemaakt om te specialiseren in het ontwikkelen van programma’s die het emotionele brein doen groeien. Op alle kritieke momenten in een mensenleven, zowel in het privé- als in het werkbare leven, komt het er niet op aan hoe goed je cognitief ontwikkelt, maar hoe sterk je emotioneel ontwikkeld bent. Iedereen maakt wel eens een “sleutelmoment” mee in het leven. De vraag is vaak: “Wat heeft het je opgeleverd”!?

Kortom, hoe geef je sturing aan jezelf (en daarmee anderen) en vind je je eigen Energie. MetJP kiest bewust voor specialisme, om zo de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen leveren.